MCC-koder (företagskort)

Koppla MCC-Kod till ett eller flera konton

Branchkoder eller så kallade MCC-koder levereras med alla inköp gjorda på företagskort.

MCC-koder

1. Administrera > Kontoplan -> MCC-koder och få en få en överblick på bolags topp 10 mest använda MCC-koder.
  2. Klicka Skapa koppling till Konot och koppla MCC-Kod till ett eller flera konton som som ska föreslås när användaren varit och handlat på dessa branchkoder.

Tips! Är du osäker på vad branchkoden tillhör? Tryck på de tre prickarna och visa inköp. Här kommer då en lista och hovrar man med muspekaren över köpet så ser du även kommentaren.

Expense Screen Recording - Chris (16)