Skapa ett underkonto

Skapa ett underkonto för att få bättre kontroll och struktur i bokföringen.

Ibland kan det vara nödvändigt att skapa ett underkonto för att få bättre kontroll och struktur i bokföringen. Expense erbjuder denna funktion, och här är en steg-för-steg guide för hur du skapar ett underkonto.

Steg för att skapa ett underkonto

1. Navigera till kontoplanen:
    Gå till Administrera > Kontoplan för att öppna listan över befintliga konton.

2. Välj det aktuella kontot:
    Klicka på det konto du vill lägga till ett underkonto för.

3. Öppna fliken för underkonton:
    När du är inne på kontot, klicka på fliken Underkonto för att se befintliga underkonton eller skapa ett nytt.

4. Skapa ett nytt underkonto:
    Klicka på Skapa nytt underkonto.

5. Fyll i uppgifterna:

• Ange ett nummer för underkontot (t.ex. 1 om inget annat finns).
    • Fyll i eventuella övriga fält som krävs beroende på din kontoplan och behov.
  6. Spara underkontot:
    När alla uppgifter är ifyllda, klicka på Spara för att skapa underkontot.

Med dessa steg kan du enkelt hantera och skapa underkonton i Expense för att organisera bokföringen på ett smidigt sätt.