Koppla flera kvitton/bilagor till samma köp

Lägg till flera kvitton, bilagor eller en deltagarlista till ett köp.

Lägg till flera kvitton i appen

1. Öppna Expense Appen > Klicka Plus ikonen > Skapa inköp.
  2. Fota kvittot eller hämta en bild från bildarkivet genom att trycka telefonens tillbaka knapp.
  3. Klicka på kamera ikonen igen> Fota ett nytt kvitto / bilaga / deltagarlista.
  4. Klar.

Lägg till flera kvitton webportalen:

1. I webportalen > Klicka > Mina Redovisningar
  2. Gå in på aktuell faktura > Tryck på "+" tecknet för att lägga till kvitto.
  3. Lägga till ett extra kvitto > Klicka på plus ikonen.

Varit på en konferens med en lång deltagarlista? Fota deltagarlistan och bifoga den som en bild med kvittot.