Importmall Pyramid

Ny anpassad importmall för användare och interna konton tillgänglig för Pyramid-affärssystemet

Guide för Import av Personer och Interna Konton i Systemet

För att underlätta hanteringen av personer och interna konton i systemet erbjuder vi två olika importmallar. Dessa mallar hjälper till att effektivt administrera stora mängder data på ett strukturerat sätt. Nedan följer en steg-för-steg-instruktion för hur du använder dessa importmallar och optimerar processen.

Importmall för Personer

Denna mall används för att importera persondata i pyramidformat, vilket säkerställer att informationen följer en strukturerad och enhetlig ordning i systemet.

Steg-för-steg:

1. Gå till Administrationspanelen:
    1. Navigera till Administrera > Personer i systemet.
  2. Öppna inställningsmenyn:
    1. Klicka på de tre prickarna bredvid personsektionen för att visa ytterligare alternativ.
  3. 3. Välj alternativet 'Importera pyramidformat:
    1. Detta val ger dig tillgång till importmallen, där du kan ladda upp dina data.
  4. Följ instruktionerna för uppställning och format:
    1. Det är viktigt att du följer de angivna specifikationerna för uppställningen i mallen för att säkerställa att all data importeras korrekt.
  5. Justera datans ordning:
    1. Under importprocessen kan du längst ned på sidan justera ordningen på informationen om det behövs, vilket ger flexibilitet vid anpassning av dataset.

Importmall för Interna Konton

Denna mall används för att hantera och importera data för interna konton. Här kan du också specificera kontokoder för att hålla reda på och administrera kontostrukturen.

Steg-för-steg:

1. Navigera till Interna Konton:
    1. Gå till Administrera > Interna Konton och välj det konto du vill importera eller uppdatera information för.
  2. Välj kontokoder för det interna kontot:
    1. Under kontoinställningarna finns alternativet *Kontokoder* där du kan ange de nödvändiga koderna för respektive konto.
  3. Öppna inställningsmenyn:
    1. Klicka på de tre prickarna bredvid kontoinställningarna för att öppna fler alternativ.
  4. Följ mallens instruktioner:
    1. Precis som med persondataimporten är det viktigt att följa mallen och formatet för interna konton. Detta säkerställer att systemet kan läsa och bearbeta informationen korrekt.

Viktigt att tänka på

• Format och ordning är avgörande: För att säkerställa en smidig import är det nödvändigt att hålla sig till de format som specificerats i mallen.
  • Justeringar under importprocessen: Du har möjlighet att göra ändringar i dataordningen under importprocessen för att passa företagets specifika behov.

Med dessa mallar kan du effektivt administrera både personer och interna konton, vilket underlättar ett strukturerat och smidigt arbetsflöde.