Företagskort - Ladda ned app och aktivera

För att komma igång med Expense appen ska man först ladda ned appen och sedan aktivera sin profil

Steg 1 - Ladda ner Expense Appen

Expense App finns att ladda ner via AppStore (iOS) och Google Play (Android) alternativt sök Expense i respektive App Plats.

För Android krävs operativsystem version 4.1 eller högre. För Iphone krävs iOS version 9.0 eller högre.

Steg 2 - Aktivera Expense Appen

Skaffa en aktiveringskod

1. Öppna mailet från er administratör > Klicka på länken till er Expense webbmiljö.
  2. Kopiera Användarnamn och Lösenord i mailet och använd vid inloggning till Expense.
  3. Gå till till Mina > Inställningar > Klicka Lägg till enhet > Privat nyckel visas och är giltig i 24 timmar.
  4. Öppna appen > Ange nyckeln vid inloggning.
  5. Klar

En person som inte har inloggning på webben måste be sin administratör om en kod.