Fortnox Automatisk Export

Expense är byggt för att integreras till ert befintliga ekonomisystem och har en en smidig och beprövad integration till Fortnox.

Nu kommer en uppdatering vilket innebär att att du nu kan automatisera exportprocessen.

1. Gå till Administrera > Inställningar > Import & Export
  2. Ställa in exportfrekvensen
  3. Ställ in den till dagligen, veckovis, månadsvis, varannan vecka och du kan också välja tidsspann när du vill att det ska hända.

När det väl är konfigurerat kommer systemet automatiskt att exportera data till fortnox så ni slipper göra det manuellt. Ni kommer också att få ett bekräftelsemail till den valda personen när jobbet är klart.