Bjud in användare till Expense

Kom igång med appen för organisationen

Vid digitalisering av kvitton behöver organisationen få information om de nya rutinerna och processerna.

Informera användare

1. Gå till administrera meddelanden > Kopiera mailadresser > Nytt mail
Förslag på utskick:

Hej -

Som en del i vårt digitaliseringsarbete har vi beslutat att använda oss av Expense, ett smidigt system för digital kvittohantering och utlägg.

1. Logga in i er Expense profil via denna länk (https://företagsnamn.dicomkontera.se)
  2. Ladda ner Expense appen i Google play eller apple store
  3. Koppla appen på Mina > Inställningar. Antingen med användarnamn och lösenord ELLER med en registreringskod.
  4. Läs denna instruktion eller kolla denna instruktionsvideo
  5. Önskar ni få en genomgång live om hur Expense appen fungerar kan ni anmäla er till deras webinar via denna länk

From med [Datum+ månad] kommer vi att fotografera våra kvitton i Expense appen för att effektivisera våra kvittoprocesser

Skulle era användare inte ha inloggningsuppgifter eller e-postadresser i Expense kan ni lägga till detta till dessa personer. Läs denna instruktion för mer information.