Attestperson - Kontrollera redovisningar

Aktivera attestflöde direkt i Expense Appen.

Kontrollera redovisningar

Är man en behörig attestperson kommer man få en notis av Expense när det finns redovisningar att kontrollera.

1. Öppna Expense Appen > att Granska.
  2. Gå in på valfri redovisning > Se översikten.
  3. Är det ett kvitto > Klicka på transaktionen > Se bokföring.
  4. Klicka på kontot > se detaljerna kring bokföringen
  5. Är det en reseräkning > Fliken info för summering.
  6. Är det en milersättning > Fliken info för summering.
  7. I översiktsvyn när du kontrollerat längst klicka Attestera om allt är korrekt.

Efter ni attesterat en redovisning kommer den automatiskt skickas till era administratörer som genererar bokföring, lön eller utbetalningsfil för era redovisningar.

Underkänn redovisning

Skulle något på en redovisning inte vara korrekt ifyllt eller att ni inte varit överens om en resa/kvitto kan ni underkänna en inlämnad redovisning

1.  Öppna Expense Appen > Att Granska.
  2. Gå in på valfri redovisning > Se översikten.
  3. Är det ett kvitto > Klicka på transaktionen > Se bokföring.
  4. Är det en reseräkning > Fliken info för summering.
  5. Är det en milersättning > Fliken info för summering.
  6. Skulle något inte vara korrekt på redovisningen > Klicka Underkänn längst ned.
  7. Skriv en anledning till underkännandet > Användaren får då tillbaka redovisningen med denna notering och kan justera den.