Ändringar i vår supporttillgänglighet under sommaren

1 min read
2024-jun-17 08:13:28

När vi välkomnar sommarens soliga dagar vill vi informera om några tillfälliga förändringar i våra supporttjänster. Vårt dedikerade supportteam kommer att ta lite välförtjänt ledigt för att koppla av, ladda om och njuta av tid med sina nära och kära. Vi tror att denna paus är viktig för att vårt team ska komma tillbaka utvilade och redo att ge dig bästa möjliga service.

Ändringar av supporttillgänglighet

Från 15 – 26 juli kommer vårt supportteam inte att vara tillgängliga via telefon. Vi är dock fast beslutna att ni får den hjälp ni behöver.

Hur ni når oss

Under denna period kan du rikta alla supportbehov och förfrågningar via vårt supportformulär online, tillgängligt via denna länk. Detta är det bästa sättet att se till att ert ärende loggas och åtgärdas i tid. Vårt team kommer aktivt att övervaka dessa ärenden och kommer att svara så snabbt som möjligt.

Varför vi gör det här

Att ta denna ledighet är viktigt för att vårt supportteam ska kunna varva ner och återvända med förnyad energi och fokus. Vi är övertygade om att denna paus kommer att förbättra vår förmåga att hjälpa våra kunder ännu bättre.

Glad Sommar!