PDF tillgänglig med bokföring & Kvitton

1 min read
2024-maj-24 12:56:22

I en digitalisering av arbetsflödet vill vi alla att förenklingen skall avse hela arbetsflödet. I Expense blir tidsbesparingen för företagen stor både för de som administrerar och slutanvändarna.

I takt med att kravet på att räkenskapsinformation ska bevaras i original under en viss tid tas bort lanserar Expense en helt ny PDF funktion som möjliggör att  en specifikation där både bokföring och bifogade kvitton är tillgängliga. 

Räkenskapsmaterial, till exempel kvitton och fakturor, behöver inte bevaras i pappersform om materialet finns digitaliserat. Förslaget gör att företagen slipper hantera stora mängder pappersmaterial under lång tid. De nya reglerna börjar gälla den 1 juli 2024.

För att underlätta vid kontroll av en redovisning samt även kunna bifoga detta till sitt leverantörsfakturasystem kan Expense PDF funktion medföra en förenkling då denna specifikation kan sparas ned lokalt på er enhet.

Denna specifikation finns tillgänglig för alla Expenseanvändare.

Intresserad av att slippa administrationsångest och berg med kvitton? Kom igång med Expensedet smidiga systemet för digital kvittohantering och utlägg.