Expense besökte Ekonomi & Företags mässan

2 min read
2024-okt-07 10:53:05

Expense besökte Ekonomi & Företag

Förra veckan deltog Expense, den smarta plattformen som förenklar kvitto- och utläggshantering, på Ekonomi & Företag - Sveriges mötesplats för ekonomer och företagare inom små och medelstora företag. Eventet lockade besökare från hela landet och erbjöd en chans att hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna inom ekonomiområdet. Expense deltog som en av utställarna för att presentera sin innovativa lösning som hjälper företag att spara tid och minska administrativa bördor.

Vad är Ekonomi & Företag?

Ekonomi & Företag är ett årligt event som samlar ekonomer, företagare och andra intresserade inom små och medelstora företag. Under två dagar fylls mässgolvet med spännande föreläsningar, workshops, och en rad utställare som visar upp sina senaste produkter och tjänster. Fokus ligger på att inspirera och skapa möjligheter till nätverkande samtidigt som besökarna får en inblick i de senaste trenderna och verktygen för att driva ett framgångsrikt företag.

Expense – en enkel lösning för kvitto- och utläggshantering

Expense har gjort sig känd som en plattform som på ett effektivt och digitalt sätt underlättar hanteringen av kvitton och utlägg för företag. Genom att automatisera processen från att ta emot ett kvitto till bokföringen sparar Expense användare både tid och pengar. Plattformen erbjuder smarta funktioner som att digitalisera kvitton med ett foto, koppla utlägg till kreditkort och automatiskt bokföra dem i företagets ekonomisystem. På så sätt slipper användare pappersarbete och manuella processer, vilket frigör tid som kan användas till att utveckla företaget.

Expense på Ekonomi & Företag

Under Ekonomi & Företag fanns Expense på plats för att visa upp sin plattform och berätta om hur de hjälper företagare att förenkla sin vardag. Besökare på eventet kunde se live-demonstrationer av plattformens funktioner och diskutera med Expenses experter om hur deras företag kan dra nytta av digitaliserad kvittohantering. Många besökare uttryckte intresse över hur enkel och intuitiv plattformen är, och för många företagare kändes det som en självklar investering för att minska den administrativa bördan.

Blog Feature Image (13)-1

Ekonomi & Företag var också ett perfekt tillfälle för Expense att nätverka med andra aktörer inom ekonomi och företagsledning, och att höra direkt från små och medelstora företag om deras utmaningar och behov. Många besökare uppskattade att kunna få tips och råd om hur de kan effektivisera sin egen ekonomihantering och blev imponerade över hur snabbt och enkelt Expense kan implementeras i deras verksamhet.

Digitalisering och automatisering – framtiden för ekonomiavdelningar

Ett av de stora teman som lyftes under Ekonomi & Företag var digitalisering och automatisering av ekonomiprocesser. Många företag kämpar fortfarande med pappersbaserad administration, vilket inte bara är tidskrävande utan också kan leda till fel och ineffektivitet. Expense visade hur en enkel lösning för kvitto- och utläggshantering kan vara ett första steg mot en mer digitaliserad ekonomiavdelning. Genom att använda Expense kan företag spara både tid och pengar, samtidigt som de får en bättre överblick över sina kostnader.

Sammanfattning

Ekonomi & Företag var en inspirerande mötesplats för alla som arbetar med ekonomi och företagsledning. Expenses närvaro på eventet gav besökarna en möjlighet att lära sig om hur de kan digitalisera och förenkla sin kvitto- och utläggshantering. Plattformens användarvänlighet, automatiserade processer och integration med ekonomisystem gjorde stort intryck på de företagare som besökte montern. 

Expense ser fram emot att fortsätta hjälpa företag att minska sina administrativa uppgifter och skapa mer tid för det som verkligen betyder något – att driva och utveckla sina verksamheter framåt.